Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adi Mutu: ?Dau randament mai bun când joc al 2-lea vârf?

Adi Mutu: ?Dau randament mai bun când joc al 2-lea vârf?

Adi Mutu: ?Dau randament mai bun când joc al 2-lea vârf?
20 Noi 2008   •   17:00

Atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat că se simte bine şi speră să nu mai urmeze alte accidentări, după ce în acest sezon a avut mai multe probleme medicale, informează italian site-ul violanews.com.
?Sunt bine, m-am antrenat cu echipa şi sper să nu mai urmeze alte accidentãri. Am analizat împreună cu antrenorul Prandelli ultimele noastre prestaţii şi am încercat să găsim soluţii pentru a nu mai avea probleme. Va trebui să riscăm mai mult, dar în acelaşi timp nici nu trebuie să fim naivi", a spus Mutu.
?Il Fenomeno? a afirmat că îi place sã evolueze ca al doilea atacant şi nu se vede un coordonator de joc: ?Nu am jucat prea mult în rolul de coordonator de joc şi cred că dau un randament mai bun ca al doilea atacant. Există în lot jucători care se descurcă mai bine ca mine în poziţia de coordonatori?, a precizat Mutu.
Internaţionalul nostru şi-a exprimat opinia şi faţă de ultimele partide ale Fiorentinei, victoria cu Palermo şi înfrângerea de la Cagliari: ?Palermo a atacat tot meciul şi noi am lovit pe contraatac, Cagliari a jucat altceva şi ne-a pus în dificultate?.
Mutu s-a refăcut după accidentarea la aductori şi va fi titular în partida pe care echipa ?viola? o va disputa pe teren propriu, în compania formaţiei Udinese, în etapa a XIII-a din Serie A.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina Serie A
Parteneri
Directorul ANM anunţă un val de aer tropical peste România
x close