Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adi Mutu: Dedic această victorie suporterilor dinamovişti

Adi Mutu: Dedic această victorie suporterilor dinamovişti

Adi Mutu: Dedic această victorie suporterilor dinamovişti
11 Dec 2008   •   00:13

Adrian Mutu a avut o evoluţie destul de ştearsă în partida pe care Fiorentina a câştigat-o în Ghencea cu scorul de 1-0. Totuşi, internaţionalul român s-a declarat bucuros că echipa sa a obţinut calificarea în Cupa UEFA şi că a câştigat într-un fel duelul cu fanii stelişti. Mai mult, Mutu a răsucit cuţitul în rană: "Dedic această victorie şi suporterilor dinamovişti".
"Suntem bucuroşi că ne-am calificat. Ăsta era scopul nostru când am venit la Bucureşti", a mai declarat Mutu. Atacantul Fiorentinei spune că se aştepta la o primire mai urâtă din partea fanilor din Ghencea. "Sincer să fiu mă aşteptam la o atmosferă mult mai ostilă la adresa mea, dar am auzit mai multe înjurături la adresa lui Gigi Becali. Sunt călit, ce pot să spun. Asta este mentalitatea fanilor stelişti. De câte ori am jucat pe Steaua, chiar şi pentru echipa naţională, am fost fluierat. Dar nu mă interesează, bine că ne-am calificat", a încheiat Mutu.
Fiorentina a învins Steaua cu 1-0, prin golul marcat de Gilardino în minutul 65 cu capul şi s-a calificat în şaisprezecimile Cupei UEFA. Steaua, de cealaltă parte, a încheiat grupa pe ultimul loc, cu un singur punct acumulat în şase etape.
Suporterii Stelei nu au uitat trecutul dinamovist al lui Adrian Mutu şi l-au înjurat la fiecare atingere de balon. Mai mult, fanii din Ghencea i-au dedicat mai multe bannere ironice: "Mutu eşti o mizerie", "Mutu = dealer la naţională", "Who's livin la vida loca", "Ajunge seara acasă şi o arde pe coca", "Un ţăran afemeiat, beţiv şi drogat, voi îi spuneţi briliant", "Mutu, îţi sângerează nările".
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close