Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Administratorul Fiorentinei tună: "Agentul lui Mutu să vorbească mai puţin"

Administratorul Fiorentinei tună: "Agentul lui Mutu să vorbească mai puţin"

Administratorul Fiorentinei tună: "Agentul lui Mutu să vorbească mai puţin"
Sursa foto: adrian mutu
27 Ian 2010   •   13:53

Declaraţiile lui Ioan Becali despre pretenţiile lui Mutu de a-i fi majorat salariul l-au scos din sărite pe administratorul delegat al grupării toscane, Sandro Mencucci. Oficialul Fiorentinei nu crede că problema salariului lui Mutu trebuie rezolvată în presă şi consideră că Becali ar trebui să se întâlnească cu el la sediul clubului, în schimb.
"Cred că agentul lui Mutu ar trebui să vorbească mai puţin. Există argumente să ne întâlnim la sediul clubului şi să nu vorbim prea mult prin presă", a declarat Mencucci pentru site-ul sportal.it.
Agentul lui Adrian Mutu, Ioan Becali, declarase marţi public faptul că românul se simte bine să la Florenţa şi vrea să rămână, dar că se aşteaptă să i se mărească valoarea contractului.
"Mutu ţine foarte mult la Fiorentina şi a demonstrat asta în multe rânduri. El a fost determinant în multe rânduri pentru Fiorentina, dar şi clubul l-a ajutat la greu. La momentul prelungirii contractului îi vom cere directorului sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, o mărire salarială. Nu pot să vă spun cât vom cere, deoarece nu este corect să vorbim despre cifre. Va fi o cerere adecvată cu ceea ce poate oferi clubul", a declarat Ioan Becali, potrivit Mediafax.
Adrian Mutu a fost curtat, în ultima vreme, de mai multe echipe din campionate puternice din Europa, printre acestea numărându-se şi Manchester City sau VfL Wolfsburg.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close