Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adrian Mutu a marcat un gol şi a scos un penalty, însă Cesena a pierdut cu Lazio

Adrian Mutu a marcat un gol şi a scos un penalty, însă Cesena a pierdut cu Lazio

Adrian Mutu a marcat un gol şi a scos un penalty, însă Cesena a pierdut cu Lazio
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    10 Feb 2012   •   10:23

Adrian Mutu a marcat un gol a scos o lovitură de la 11 metri, însă Cesena nu a profitat de avantajul superiorităţii numerice şi de faptul că a condus cu 2-0 pe Olimpico şi a pierdut meciul cu Lazio, primul al etapei a 23-a din Serie A, scor 2-3.

Partida, programată joi din cauza întâlnirii din Turneul celor Şase Naţiuni dintre Italia şi Anglia, care va avea loc în acest weekend la Roma, a început cum nu se poate mai bine pentru Cesena, Mutu reuşind să deschidă scorul în minutul 13, după o pasă a lui Iaquinta, atacantul împrumutat de la Juventus.

Cei doi jucători au colaborat şi la faza golului doi, Mutu fiind cel care a obţinut penaltyul în urma căruia Abdoulay Konko a fost eliminat, în timp ce Iaquinta a transformat sigur lovitura de pedeapsă.

Deşi în inferioritate numerică, Lazio a întors senzaţional rezultatul după pauză, când a reuşit să marcheze de trei ori în zece minute. Semnalul revenirii l-a dat brazilianul hernanes, care a înscris cu un şut superb de la marginea careului, pentru ca bosniacul Lulic să restabilească egalitatea în urma unei faze la care apărarea Cesenei a făcut greşit pasul la offside.

În minutul 63, cehul Libor Kozak a completat revenirea lazialilor, şi cu ajutorul portarului Antonioli, care a primit un gol printre picioare, astfel că echipa lui Edy Reja s-a impus cu 3-2 şi a urcat, pentru moment, pe locul 3 în Serie A, depăşindu-i pe cei de la Udinese, care, în această etapă, vor juca pe teren propriu cu AC Milan.

Cesena rămâne pe locul 19 în ierarhia din Italia, cu doar 16 puncte, patru mai puţine decât Siena, prima echipă clasată deasupra liniei care asigură supravieţuirea.


×
Subiecte în articol: Adrian Mutu lazio Serie A
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close