Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adrian Mutu a revenit în forţă la Fiorentina

Adrian Mutu a revenit în forţă la Fiorentina

Adrian Mutu a revenit în forţă la Fiorentina
22 Noi 2008   •   21:21

Adrian Mutu a marcat un gol pentru Fiorentina, adversara Stelei din Liga Campionilor, în partida de pe teren propriu, în compania formaţiei Udinese, scor 4-2 (0-1), la revenirea sa pe gazon după o accidentare suferită la aductori, la începutul lunii noiembrie.
Atacantul român a înscris în minutul 52 şi a restabilit egalitatea cu o scăriţă, în urma unui penalti acordat de arbitrul Orsato di Schio, pentru un fault asupra lui Gilardino. De asemenea, românul a pasat decisiv la golul patru, marcat de acelaşi Gilardino. Celelalte goluri ale Fiorentinei au fost înscrise Montolivo, în minutele 64, 77 şi Gilardino 79, în timp ce pentru Udinese a marcat Floro Flores (`29) şi Di Natale(`83), din penalty.
Din minutul 82, Fiorentina a evoluat cu un jucător mai puţin pe teren, după ce Comotto a fost eliminat pentru un henţ comis pe linia porţii.
Steaua şi AC Fiorentina sunt adversare în grupa F a Ligii Campionilor, alături de Olympique Lyon şi Bayern Munchen. Steaua va întâlni Fiorentina în ultimul meci al grupelor, pe 10 decembrie, la Bucureşti.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close