Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adrian Mutu: "Nu e mare realizare să învingi Liverpool"

Adrian Mutu: "Nu e mare realizare să învingi Liverpool"

Adrian Mutu: "Nu e mare realizare să învingi Liverpool"
Sursa foto: adrian mutu
29 Sep 2009   •   14:19

Internaţionalul român Adrian Mutu nu ar fi foarte impresionat de o victorie a Fiorentinei împotriva lui Liverpool în meciul de marţi din Liga Campionilor. Mutu consideră că echipa sa este foarte bună şi că o victorie îi este la îndemână, mai ales că meciul se joacă la Florenţa.Din acest motiv, românul nici nu crede că antrenorul Prandelli ar trebui să ia măsuri speciale pentru a-i anihila pe cei mai buni jucători "cormorani", Fernando Torres şi Steven Gerrard.
"Cândva în trecut, să învingi pe Liverpool reprezenta o mare realizare şi ai fi putut să faci un mare caz din asta, dar acum nu mai este cazul. De când am venit la Florenţa, echipa şi clubul au crescut până la un asemenea nivel încât, acum, putem învinge pe orcine pe stadionul nostru", a declarat Mutu conform Mediafax.
"Sunt singur cã nu vom face planuri speciale pentru Torres şi Gerrard, nu este stilul nostru", a explicat "Briliantul" tactica pe care o va aborda Cesare Prandelii.
Partida dintre Fiorentina şi Liverpool, contând pentru Grupa E a Ligii Campionilor, se va disputa marţi de la ora 21:45 pe staionul Artemio Franchi din Florenţa.
În cealaltă întâlnire din Grupa E, maghiarii de la Debrecen îi vor întâlni acasă pe francezii de la Olympique Lyon.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close