Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adrian Mutu poate afla decizia CONI pe 20 martie. Va fi absolvit?

Adrian Mutu poate afla decizia CONI pe 20 martie. Va fi absolvit?

Adrian Mutu poate afla decizia CONI pe 20 martie. Va fi absolvit?
Sursa foto: adrian mutu
23 Feb 2010   •   13:39

Atacantul român Adrian Mutu ar putea să afle pe data de 20 martie dacă şi în ce fel va fi pedepsit de Comitetul Olimpic Italian pentru faptul că a fost depistat de două ori cu sibutramină. Mutu se va întâlni cu procurorul antidoping al CONI şi, în funcţie de aceste dicuţii, va primi o sancţiune sau va fi absolvit în totalitate.
"Avocaţii lui Mutu pregătesc apărarea pentru testele pozitive cu sibutramină de la controalele din 10 ianuarie (Fiorentina-Bari) şi 20 ianuarie (Fiorentina-Lazio). În prima săptămână din martie, Mutu va fi audiat de procurorul antidoping care va decide dacă-l va suspenda sau nu. În cazul unei suspendări, procurorul va propune perioada descalificării care va fi apoi evaluată de către Tribunalul Naţional Antidoping (TAN). O decizie finală în acest caz ar putea fi luată în 20 martie", a notat marţi cotidianul italian Gazzetta dello Sport.
Mutu este deja pentru a doua oară în mijlocul unei discuţii despre consum de substanţe interzise, el fiind suspendat şi în 2004, pentru consum de cocaină, de acea dată fiindu-i interzis să joace fotbal şapte luni.
Românul se află din nou la Florenţa după ce a fost învoit de clubul său pentru câteva zile, pe care le-a petrecut împreună cu familia la casa păritească a soţiei Consuelo.
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close