Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Aduşi cu picioarele pe pământ. Real Madrid, surclasată clar şi învinsă la Sevilla cu 2-1 (VIDEO)

Aduşi cu picioarele pe pământ. Real Madrid, surclasată clar şi învinsă la Sevilla cu 2-1 (VIDEO)

Aduşi cu picioarele pe pământ. Real Madrid, surclasată clar şi învinsă la Sevilla cu 2-1 (VIDEO)
Sursa foto: iker casillas
05 Oct 2009   •   12:22

Real Madrid a primit prima lovitură de la revenirea lui Florentino Perez în fruntea clubului. "Galacticii" până acum neînvinşi, s-au înclinat pentru prima oară, pe arena Ramon Sanchez Pizjuan, şi au fost învinşi de Sevilla mai clar decât o arată scorul de 2-1. Portarul Casillas a fost cel care a salvat onoarea oaspeţilor, cu un număr de intervenţii care au frizat irealul.
Cinci victorii obţinuse Real Madrid din tot atâtea meciuri în campionat, pe lângă cele două succese din Liga Campionilor. Galacticii mergeau umăr la umăr cu rivala FC Barcelona, dar Sevilla a ţinut să rupă duminică acest echilibru. Elevii lui Manolo Jimenes au reuşit să creeze o presiune fantastică la poarta lui Iker Casillas, obişnuit să şomeze în timp ce colegii săi din atac îl ţineau în corzi pe portarul advers. Luis Fabiano, Renato şi Negredo, însă, au făcut ravagii pe contraatac şi l-au făcut pe Casillas erou.
Lipsiţi de aportul lui Cristiano Ronaldo şi cu Guti preocupat mai mult să se certe cu adversarii decât să joace fotbal, madrilenii au primit o primă lovitură în minutul 33, când Navas a sărit bine la o centrare înaltă şi a deschis scorul. Pepe a egalat după pauză, tot cu o lovitură de cap, în minutul 44, dar Renato nu a lăsat mult să dăinuia falsa impresie de echilibru şi a marcat pentru 2-1 în minutul 66.
Cu 15 puncte în şase partide, Real pică pe locul al doilea în clasament, la egalitate de puncte, cu Sevilla, în timp ce Barcelona rămâne lideră datorită faptului că şi-a menţinut parcursul perfect, după victoria de sâmbătă cu Almeria.

Alte rezultate Spania
Tenerife - Deportivo La Coruna: 0-1
Atletico Madrid - Real Zaragoza: 2-1
Xerez - Malaga: 1-1
Valladolid - Athletic Bilbao: 2-2
Villareal - Espanyol Barcelona: 0-0
Sporting Gijon - Real Mallorca: 4-1
Getafe - Osasuna: 2-1
Racing Santander - Valencia: 0-1
Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close