Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversar CFR Cluj. Bordeaux zdrobeşte Le Havre şi urcă pe primul loc în Ligue 1

Adversar CFR Cluj. Bordeaux zdrobeşte Le Havre şi urcă pe primul loc în Ligue 1

Adversar CFR Cluj. Bordeaux zdrobeşte Le Havre şi urcă pe primul loc în Ligue 1
29 Oct 2008   •   02:45

David Bellion a marcat în ambele reprize pentru Girondins de Bordeaux, care şi-a extins seria meciurilor fără înfrângere la şapte partide şi s-a instalat pe prima poziţie în Ligue 1, după o victorie convingătoare în meciul cu Le Havre, scor 4-0.
Echipa lui Laurent Blanc, care a obţinut săptămâna trecută primul succes în grupele Ligii Campionilor învingând cu 1-0 CFR Cluj, a început ziua la trei puncte în spatele liderului Olympique Lyon, pe locul patru şi cu un golaveraj inferior de două goluri. Dar cum campioana joacă abia miercuri, la ultima clasată FC Sochaux, o victorie răsunătoare pe stadionul Chaban-Delmas ar fi asigurat primul loc în clasament pentru Bordeaux.
Aşa s-a şi întâmplat. Bellion a înscris pentru prima oară în campionat în acest sezon în ultimul meci cu Toulouse, iar încrederea lui a fost vizibilă şi în meciul cu Le Havre, când a punctat în minutele 30 şi 48. Primul gol a venit după un şut cu stângul deviat de Jeremy Henin, ca apoi să fructifice o pasă a lui Yohan Gourcouff pentru a dubla avantajul.
Fernando Cavenaghi, pe de altă parte, a fost în formă tot sezonul şi a urcat la cota şapte în clasamentul golgheterilor, după ce a făcut 3-0 în minutul 72, din pasa rezervei Marouane Chamakh. Acelaşi jucător l-a servit şi pe Wendel, care a marcat pentru a doua oară în tot atâtea partide, lăsând Le Havre în subsolul clasamentului cu doar opt puncte de 11 meciuri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Girondins de Bordeaux CFR Cluj Ligue 1
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close