Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversar CFR Cluj: Girondins de Bordeaux îl vrea pe Dani Coman

Adversar CFR Cluj: Girondins de Bordeaux îl vrea pe Dani Coman

Adversar CFR Cluj: Girondins de Bordeaux îl vrea pe Dani Coman
19 Noi 2008   •   11:31

După ce a apărat poarta Rapidului în sferturile de finală ale Cupei UEFA din 2006, Dani Coman are acum şansa să-şi vadă visul împlinit, acela de a juca la o formaţie din Europa. Graţie statutului său de jucător liber, goalkeeper-ul din Giuleşti este dorit de tot mai multe echipe importante din campionatele străine, ultima pe această listă fiind adversara campioanei României, CFR Cluj, în grupa A a Ligii Campionilor, Girondins de Bordeaux.
?Oficialii de la Girondins, care au probleme după accidentarea lui Ulrich Rame, ar fi început discuţii cu portarul internaţional român. Acesta din urmă, în conflict cu Rapid deoarece a refuzat semnarea prelungirii contractului, a fost eliberat de federaţia română de înţelegerea care expira în 2009?, scrie www.sudouest.com.
Sursa citată notează că Dani Coman, în vârstă de 29 de ani, are o mare experienţă, cu zece ani la cel mai înalt nivel şi 151 de meciuri în prima ligă din România. ?Venit la Rapid în 2004 de la FC Argeş, el a disputat sferturile de finală ale Cupei UEFA în 2006. În ţara lui, Coman este considerat un excelent specialist pe acest post, în ciuda unei înălţimi modeste (1,80 m) pentru un portar?, a mai scris Sudouest.com.
De asemenea, site-ul menţionat subliniază că Dani Coman se află şi în atenţia clubului Standard Liege, formaţie antrenată de Ladislau Boloni.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close