Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversar CFR: În criză de formă, Bordeaux pierde în faţa Nancy

Adversar CFR: În criză de formă, Bordeaux pierde în faţa Nancy

Adversar CFR: În criză de formă, Bordeaux pierde în faţa Nancy
01 Noi 2008   •   22:56

Cu o echipă Bordeaux nu în cea mai bună formă, Nancy a avut meritul să fructifice una din singurele ocazii şi să obţină astfel o vitorie preţioasă în etapa a XII-a din Ligue 1. De altfel, prima victorie în şapte partide.
Înaintea partidei de sâmbătă antrenorul lui Nancy declara că se pot câştiga meciuri fără a avea posesia balonului, pentru ca acum după întâlnirea cu Bordeaux să adauge că ?Nancy putea câştiga fără a avea ocazii?.
Cele două echipe au făcut de altfel un meci plictisitor, fără nici o ocazie notabilă sau poarte de fază. Singurul gol a venit în minutul 70 când Placente greşeşte de două ori la aceeaşi fază, ceea ce îi permite lui Hadji să înscrie cu un şut sec de la 20 m la demi-înălţime, nelăsându-i lui Valverde nici o şansă. Acesta este rezumatul unui meci fără istorie, ce a adus o echipă Bordeaux cu mari probleme de coordonare în fază ofensivă şi foarte statică. După ce a înscris, Nancy s-a apărat în propria jumătate, dar Bordeaux nu a reuşit nici atunci să găsească mai multe idei şi să desfacă defensiva gazdelor.
Rezultatul acesta se înscrie în cronica etapei ce a văzut puţine goluri, cu victorii la limită sau meciuri terminate la egalitate.
Alte rezultate în Ligue 1
Nice - PSG : 1-0
Lille - Nantes : 2-0
Toulouse - Caen : 0-1
Nancy - Bordeaux : 1-0
Lorient - Grenoble : 1-1
Auxerre - Valenciennes : 0-0
Marseille - Saint-Etienne se dispută la ora 22.
Duminică
Rennes - Sochaux
Le Havre - Monaco
Lyon - Le Mans

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bordeaux Ligue 1
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close