Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversar Steaua: Benzema readuce Lyon pe primul loc (VIDEO)

Adversar Steaua: Benzema readuce Lyon pe primul loc (VIDEO)

Adversar Steaua: Benzema readuce Lyon pe primul loc (VIDEO)
30 Oct 2008   •   00:59

După o mulţime de goluri marcate în weekend, echipele din Ligue 1 au abordat o tactică mai defensivă miercuri seară, când s-a disputat etapa cu numărul 11. Sochaux a fost la un pas să ţină în şah Lyon, însă campioana a revenit pe primul loc în clasament, în timp ce Nantes a reuşit să obţină un punct în meciul cu Marseille, în ciuda pronosticurilor.
Girondins de Bordeaux trecuse pe primul loc în Ligue 1, după ce a învins marţi Le Havre cu 4-0, însă Lyon, adversara Stelei în grupele Ligii Campionilor, a reuşit după 64 de minute din partida cu Sochaux să deschidă scorul prin Karim Benzema. Stephane Dalmat de la Sochaux a fost eliminat cu nouă minute înainte de final, înainte ca Cesar Delgado să stabilească scorul final, 0-2.
Sochaux ? Lyon 0-2

Marseille a început ziua pe locul trei, însă speranţele să depăşească Bordeaux au fost irosite când Remi Mareval a oferit celor de la Nantes un avantaj de 1-0 la pauză, pe La Beaujoire-Louis-Fonteneau. Bakari Kone a egalat totuşi cu 12 minute înainte de final, trupa lui Erik Gerets reuşind să obţină un punct.
Alte rezultate:
Caen ? Nice 1-1
Grenoble ? Lille 0-0
Le Mans ? Auxerre 0-2
Monaco ? Nancy 3-1
PSG ? Toulouse 0-1
Valenciennes ? Rennes 0-0
Saint-Etienne ? Lorient 1-4
Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close