Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversar Steaua: Lyon învinsă pe teren propriu după un an şi eliminată din Cupa Ligii (VIDEO)

Adversar Steaua: Lyon învinsă pe teren propriu după un an şi eliminată din Cupa Ligii (VIDEO)

Adversar Steaua: Lyon învinsă pe teren propriu după un an şi eliminată din Cupa Ligii (VIDEO)
12 Noi 2008   •   13:36

FC Metz, din Liga a 2-a franceză, a devenit prima echipă care a câştigat pe terenul celor de la Olymique Lyon în ultimul an, eliminând campioana Franţei din Cupa Ligii, într-o seară în care şi AJ Auxerre sau FC Sochaux au căzut victime formaţiilor din ligile inferioare.
Ultima înfrângere pe teren propriu a celor de la Lyon data din 11 noiembrie 2007, când Marseille se impunea cu 2-1 în campionat, şi, la exact 12 luni, Metz a reuşit imposibilul. Profitând de absenţele lui Karim Benzema şi Hugo Lloris, odihniţi, Metz a preluat conducerea cu 2-0 după 28 de minute de joc, prin reuşitele lui Victor Mendy şi Sébastien Renouard. Cris a reuşit să reducă din handicap, dar Romain Rocchi a asigurat un loc în sferturile de finală pentru oaspeţi, scorul final fiind 1-3.

Auxerre a pierdut de asemenea în compania unei formaţii din liga secundă, fiind învinsă cu 2-0 la Vannes OC, în timp ce FC Sochaux a fost învinsă cu 1-0 după prelungiri, pe teren propriu, de RC Lens. Singurele formaţii de primă ligă calificate până acum în sferturile de finală sunt Girondins de Bordeaux, 4-2 în faţa lui Guingamp, şi OGC Nice care a învins Créteil-Lusitanos cu 3-0.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Olympique Lyon Ligue 1 Steaua Bucuresti
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close