Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversari Liga Campionilor: Lyon, învinsă de PSG. Bordeaux, doar egal acasă

Adversari Liga Campionilor: Lyon, învinsă de PSG. Bordeaux, doar egal acasă

Adversari Liga Campionilor: Lyon, învinsă de PSG. Bordeaux, doar egal acasă
23 Noi 2008   •   13:00

PSG a bătut pe Lyon şi a urcat pe locul cinci în clasament, într-un meci în care starul campioanei, Juninho, a fost eliminat. Într-a altă partidă din campionatul Franţei, Bordeaux a obţinut doar un rezultat de egalitate, 1-1, pe teren propriu, cu Rennes.
Adversara Stelei din Champions League a călcat greşit în faţa celor de la PSG. Singurul gol al prtidei a fost reuşit de Ludovic Giuly. Imediat după gol, jucătorii campioanei ultimelor 7 sezoane au cedat nervos, iar Juninho a fost eliminat pentru un fault la Sylian Armand. Cartonaşul roşu l-a scos din sărite pe brazilian, care a lovit cu picioarele tot ce a întâlnit în cale în drumul spre vestiare. În ciuda înfrângerii, Lyon rămâne pe primul loc în Franţa, după 15 etape.
Nici Bordeaux nu a prins o zi bună, pe teren propriu, în meciul cu Rennes. Oaspeţii au deschis scorul după 20 minute, când Olivier Thomert a profitat de o gafă a lui Mathieu Valverde. Trupa lui Laurent Blanc a egalat prin Gurcouff în minutul 60. În urma acestui rezultat, Bordeaux a coborât pe locul şase în clasament, la opt puncte de liderul Lyon.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Olympique Lyon Girondins de Bordeaux
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close