Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversari Liga Campionilor: Victorii pentru Lyon şi Bordeaux în Ligue 1

Adversari Liga Campionilor: Victorii pentru Lyon şi Bordeaux în Ligue 1

Adversari Liga Campionilor: Victorii pentru Lyon şi Bordeaux în Ligue 1
09 Noi 2008   •   00:08

Înfrângerea de săptămâna trecut de la Nancy a fost uitată de Bordeaux, adversara celor de la CFR Cluj în Liga Campionilor, care au revenit în lupta pentru titlu cu o victorie muncită în faţa echipei AJ Auxerre, scor 2-0.
Prima repriză a fost echilibrată, cu Cavenaghi având cele mai mari două ocazii de a înscrie pentru gazde. Finalul a fost marcat de accidentarea portarului Mathieu Valverde, care şi-a pierdut cunoştinţa în urma unui contact cu Dennis Oliech. Antrenorul Laurent Blanc nu şi-a ascuns îngrijorarea, după ce înlocuitorul lui Ulrich Rame a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat de urgenţă la spital.
Nici în repriza a doua nu s-au evidenţiat cei de la Bordeaux, până când Fernando Cavenaghi, într-un moment de geniu, a reuşit să spargă apărarea încăpăţânată a celor de la Auxerre. După nici alte cinci minute, gazdele şi-au dublat avantajul, când centrarea lui Gourcouff a fost transformată în gol de Marouane Chamakh.
Singurul lucru notabil în atac reuşit de Auxerre l-a avut în prim plan pe atacantul român Daniel Niculae, dar şutul său a fost salvat cu lejeritate de Kevin Olimpa, un lucru care a evidenţiat de ce victoria celor de la Bordeaux a fost pe deplin meritată.
AS Monaco ? Lyon 0-1
Într-o altă partidă din Ligue 1, Olympique Lyon, adversara Stelei în grupele Ligii Campionilor, s-a impus la limită, scor 1-0, la Monaco. După o primă repriză bună, jocul oaspeţilor a fost accelerat în repriza a doua prin introducerea lui Karim Benzema pe teren. Tânărul atacant francez a şutat de două ori pe poartă în primele cinci minute ale reprizei, însă golul a venit pe contraatac, când Kallstrom l-a găsit pe Fred cu o centrare în faţa porţii.
Alte rezultate:
Caen ? Le Havre 0-1
Grenoble ? Marseille 0-3
Lorient ? Nice 0-1
Sochaux ? Le Mans 2-1
Nantes ? Toulouse 1-1
Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close