Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversari România: Remize pentru Olanda şi Ungaria, înfrângeri pentru Turcia şi Estonia

Adversari România: Remize pentru Olanda şi Ungaria, înfrângeri pentru Turcia şi Estonia

Adversari România: Remize pentru Olanda şi Ungaria, înfrângeri pentru Turcia şi Estonia
de M.T.    |    07 Feb 2013   •   00:20

Patru din cele cinci adversare ale echipei României în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014 au avut programate meciuri amicale la mijlocul acestei săptămâni, dar nici una dintre ele nu a reuşit să câştige.

Cel mai aproape de victorie a fost naţionala Olandei, care a remizat pe teren propriu cu Italia, scor 1-1, după ce a condus până în minutele de prelungire ale partidei.

Olandezii au deschis scorul în prima repriză, prin Lens, vicecampioana europeană reuşind să evite a şasea înfrângere consecutivă într-un amical graţie golului marcat de Verratti în minutul 90+1.

Tot 1-1 şi terminat şi întâlnirea dintre Ungaria şi Belarus, disputată la Budapesta. Maghiarii au marcat primii, prin Szabics, pentru ca Volodko să egaleze pentru oaspeţi în debutul părţii secunde.

Celelalte adversare ale tricolorilor care au avut programate partide de pregătire au pierdut. Turcia a fost învinsă acasă de Cehia (0-2), în timp ce Estonia a cedat la limită (0-1) în faţa Scoţiei, în deplasare.


×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close