Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ajax - Olympique Marseille 2-2. Mears le-a stricat petrecerea "lăncierilor", în prelungiri (VIDEO)

Ajax - Olympique Marseille 2-2. Mears le-a stricat petrecerea "lăncierilor", în prelungiri (VIDEO)

Ajax - Olympique Marseille 2-2. Mears le-a stricat petrecerea "lăncierilor", în prelungiri (VIDEO)
Sursa foto: Tyrone Mears
18 Mar 2009   •   23:35

Tyrone Mears a înscris în prelungirile partidei dintre Ajax şi Olympique Marseille, trimiţând gruparea franceză în sferturile de finală ale Cupei UEFA, cu scorul general de 4-3, într-o zi aniversară pentru clubul din Amsterdam.

Având de recuperat un handicap de numai un gol, după 1-2 în tur, Ajax nu s-a aruncat orbeşte în atac, aşteptând greşeala francezilor. Aceasta a venit după 33 de minute, iar Enoh a profitat şi a marcat golul speranţei pentru gazde. Dar bucuria echipei lui Van Basten a durat doar două minute, senegalezul Niang reuşind să egaleze pentru Marseille.

Oaspeţii au încercat să păstreze scorul înregistrat pe tabelă după primele 45 de minute, dar cu un sfert de oră înainte de final sârbul Sulejmani a înscris golul care a trimis partida în prelungiri. În repriza a doua a prelungirilor, Mears a ajuns mai repede decât portarul "lăncierilor" la un balon şi l-a trimis cu capul în poartă, aducând calificarea francezilor în următorul act.









Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close