Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ajutor nesperat pentru Chapecoense. O legendă a fotbalului ar putea juca pentru echipa braziliană

Ajutor nesperat pentru Chapecoense. O legendă a fotbalului ar putea juca pentru echipa braziliană

Ajutor nesperat pentru Chapecoense. O legendă a fotbalului ar putea juca pentru echipa braziliană
Sursa foto: Foto: Twitter.com
02 Dec 2016   •   09:48

Ronaldinho, campion mondial cu Brazilia și câștigător al Champions League cu Barcelona, dar retras din 2015, este îndemnat de fanii săi să îmbrace tricoul lui Chapecoense, care a pierdut 19 jucători în catastrofa aviatică din Columbia, scrie gsp.ro.

Legendarul fotbalist, acum în vârstă de 36 de ani, ar putea reveni pe terenul de fotbal pentru a ajuta Chapecoense să-și revină. Suporterii care au folosit hashtag-ul #RonaldinhoNaChape au inundat postările vedetei, de pe pagina sa de Instagram, pentru a-l ruga să se alăture clubului lovit de tragedie.

Ronaldinho nu a mai jucat într-un meci oficial din septembrie 2015, când s-a despărțit de Fluminense.

Fosta vedetă braziliană, Ronaldinho, a trecut pe la mai multe cluburi mari din Europa, precum Paris Saint-Germain, Barcelona sau AC Milan. El a cucerit două titluri în La Liga cu echipa catalană, dar și trofeul Champions League în anul 2006. Și în Seria A a reușit să devină campion în 2011 cu rossoneri. Cu naționala țării sale, pentru care a marcat 33 de goluri în 97 de partide, a câștigat Campionatul Mondial din 2002, desfășurat în Japonia.

 

 

×
Subiecte în articol: Ronaldinho Chapecoense avion prabusit
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close