Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Al Hilal a refuzat o ofertă de 7 milioane de euro pentru Rădoi

Al Hilal a refuzat o ofertă de 7 milioane de euro pentru Rădoi

Al Hilal a refuzat o ofertă de 7 milioane de euro pentru Rădoi
05 Ian 2011   •   10:47

Mutarea lui Mirel Rădoi de la Steaua la Al Hilal i-a revigorat cariera stelistului. Fostul căpitan din Ghencea a avut un sezon de excepţie în Arabia, iar ofertele nu au întârziat să apară.

Evoluţiile foarte bune ale străinilor de la Al Hilal au adus clubul de la Ryadh în atenţia granzilor lumii. Fosta echipă a lui Cosmin Olăroiu a fost asaltată cu oferte pentru jucători, două venind pentru Thiago Neves şi Mirel Rădoi, însă oficialii de la Al Hilal nici nu se gândesc să se despartă de ei.

"Neves este pe lista unor cluburi din Brazilia şi Europa, însă negocierile continuă deocamdată. El ar putea pleca doar sub formă de împrumut, în cazul unei oferte foarte avantajoase pentru noi, urmând ca salariul său să fie plătit de echipa la care va ajunge", a spus Abdul Rahman Bin, unul dintre conducătorii clubului.

În cazul lui Rădoi, situaţia este clară. Fostul stelist nu va pleca de la echipă nici măcar în cazul unei oferte foarte avantajoase. Oficialii de la Al Hilal au recunoscut că au refuzat o ofertă de 7 milioane de euro pentru român şi spun că până în vară Rădoi nu va părăsi formaţia arabă.

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi Al Hilal
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close