Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Alex Ferguson are laude pentru toată lumea după Man. United - AC Milan 4-0

Alex Ferguson are laude pentru toată lumea după Man. United - AC Milan 4-0

Alex Ferguson are laude pentru toată lumea după Man. United - AC Milan 4-0
Sursa foto: alex ferguson
11 Mar 2010   •   09:06

AC Milan a suferit una din cele mai umilitoare înfrângeri din istoria sa, fiind învinsă miercuri de Manchester United, pe Old Trafford, cu scorul incredibil de 4-0. Antrenorul englezilor, Sir Alex Ferguson, a avut numai cuvinte de laudă după seară magică piperată cu golurile lui Fletcher, Ji-sung Park şi Rooney, care au dus scorul coroborat pe două manşe la 7-2.
"A fost o prestaţie incredibilă în a doua repriză. Cred că ne-am desprins graţie golului înscris devreme în repriza a doua, cred sincer că acel gol a afectat-o mult pe AC Milan. din acel moment noi am jucat foarte, foarte bine. Când jucăm în acel ritm este foarte greu să ne fii adversar. A fost o prestaţie foarte bună a echipei Manchester United", a declarat tehnicianul Alex Ferguson.
Scoţianul s-a declarat foarte mulţumit şi de prestaţia golgheterului său, Wayne Rooney, care a marcat două goluri în meciul de miercuri şi a ajuns la cota 30 în acest sezon. Ferguson speră că internaţionalul englez poate să îi depăşească recordul fostului coleg Cristiano Ronaldo, care sezonul trecut a înscris de 42 de ori pentru United.
"Am fost foarte fericit când a ajuns la 30, ca să fiu sincer. (Rooney) devine din ce în ce mai bun, iar aseară a fost excepţional", a declarat Alex Ferguson.
Manchester United a câştigat partida cu AC Milan, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, cu scorul de 4-0. Golurile au fost marcat de Wayne Rooney (13, 46), Ji-sung Park (59), Darren Fletcher (88).
Antena3.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close