Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Allez OLic! Bayern s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după 3-0 la Lyon (VIDEO)

Allez OLic! Bayern s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după 3-0 la Lyon (VIDEO)

Allez OLic! Bayern s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după 3-0 la Lyon (VIDEO)
27 Apr 2010   •   23:41

Bayern Munchen a devenit prima finalistă a Ligii Campionilor, după ce a trecut cu 3-0 de Olympique Lyon chiar pe terenul francezilor. După 1-0 la Munchen, Ivica Olic a tranşat meciul de pe Stade Gerland în favoarea nemţilor, marcând toate cele trei goluri ale partidei.

Mulţi au criticat jocul defensiv al lui Lyon, după ce nu a reuşit să profite de eliminarea lui Franck Ribery în partida tur, iar Lisandro Lopez a făcut o campanie pentru jocul ofensiv de marţi. Această abordare s-a întors însă împotriva francezilor, care au fost loviţi pe contraatac în minutul 26, când Olic a deschis scorul.

În repriza a doua, Cris a văzut două cartonaşe galbene în decurs de două minute şi a fost eliminat după o oră de joc, iar Bayern Munchen a profitat de această situaţie pentru a se desprinde pe tabela de marcaj. Olic a majorat scorul în minutul 67 şi tot el a stabilit scorul final de 3-0 în minutul 78.

Vezi golurile partidei aici.

Formaţia germană nu a mai ajuns în ultimul act al competiţiei din 2001, când a şi câştigat finala, iar această perioadă de secetă pare să fi fost o eternitate pentru fani, având în vedere standardul cvadruplei campioane europene, dominată în ultimii aproape zece ani de cluburile din Spania şi Anglia.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen Liga Campionilor
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close