Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Almeria - Barcelona 2-2. Puyol şi Ibrahimovic îi strică munca lui Messi

Almeria - Barcelona 2-2. Puyol şi Ibrahimovic îi strică munca lui Messi

Almeria - Barcelona 2-2. Puyol şi Ibrahimovic îi strică munca lui Messi
Sursa foto: lionel messi
06 Mar 2010   •   23:42

Barcelona nu a reuşit să ia decât un punct de pe terenul Almeriei, echipă de mijlocul clasamentului în Spania. Catalanii au remizat, 2-2, după ce un meci în care au fost de două ori conduşi. Cu Ibrahimovic şi antrenorul Guardiola eliminaţi, cu căpitanul Puyol autorul unui autogol, Barcelona a fost salvată de mintea clară a lui Lionel Messi, care şi-a readus echipa de joc de fiecare dată.
Spre surprinderea campionilor Spaniei, Almeria a deschis scorul în minutul 12, atunci când Domingo Cisma l-a depăşit în aer pe căpitanul Puyol şi a trimis cu capul în plasă. Barcelona a declanşat o ofensivă furibundă la poarta lui Diego Alves, iar Messi a egalat în minutul 42 după o serie de ratări ale colegilor săi. Argentinianul a trimis mingea în poartă direct dintr-o lovitură, pentru 1-1.
În minutul 57, Almeria a lovit încă o dată. Guilherme a centrat de pe dreapta iar Puyol a pus piciorul greşit, bătându-l pe propriul portar. La doar patru minute mai târziu, Ibrahimovic a primit cartonaşul roşu pentru un gest nesportiv. În condiţiile în care şi antrenorul Guardiola fusese trimis în tribune în prima repriză, fomaţia "blaugrana" ar fi putut să decadă în acest moment, dar Messi a readus-o din nou pe linia de plutire, profitând de o greşeală a lui Guilherme.
Scorul de 2-2 s-a păstrat până la final, iar Barcelona le-a acordat rivalilor de la Real Madrid şansa de a o egala la puncte în cazul unei victorii, în aceeaşi seară, împotriva celor de la FC Sevilla.
Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close