Antena 3 CNN Sport Fotbal extern "Am câştigat trofee şi mulţi bani, dar nu sunt fericit". Regretele unui fotbalist celebru care joacă în Anglia

"Am câştigat trofee şi mulţi bani, dar nu sunt fericit". Regretele unui fotbalist celebru care joacă în Anglia

"Am câştigat trofee şi mulţi bani, dar nu sunt fericit". Regretele unui fotbalist celebru care joacă în Anglia
Sursa foto: Foto: hwalls.com
19 Oct 2015   •   19:57

Fotbalistul ivorian al echipei Manchester City, Yaya Toure, a declarat că nu este fericit, deşi a câştigat trofee şi mulţi bani, el menţionând că nu îi place felul în care este tratat în Anglia şi faptul că nu i se recunosc meritele, informează mirror.co.uk.
   
Touse a mai spus că nu vrea ca fiii săi să devină fotbalişti.
   
"Nu vreau ca ei să fie nevoiţi să treacă prin ce am trecut eu. M-a durut. Toată lumea crede că sunt fericit. Am câştigat trofee, mulţi bani, dar nu, nu sunt fericit. În sezonul trecut am terminat pe locul doi în campionatul Angliei, cel mai dificil din lume, am înscris 12 goluri, deşi a trebuit să lipsesc pentru a fi alături de naţionala ţării mele la Cupa Africii pe Naţiuni, am lipsit aproape două luni, şi mi s-a reproşat că nu am înscris la fel de multe goluri ca în sezonul precedent. Am marcat 24 de goluri (în 2013/2014), 20 în Premier League, şi nimeni nu a menţionat asta. Nu mi s-au recunoscut meritele. Înţelegeţi dacă sunt puţin dezgustat. Aici, în Anglia, când nu este bine se insistă asupra acestui lucru, când este bine nu spune nimeni nimic. Au folosit mereu micile lor metode pentru a mă supăra. Deseori am impresia că deranjez. Mult. Aici lucrurile nu se spun niciodată aşa cum ar trebui. Nouă, africanilor, ne place ca atunci când facem o treabă bună să ni se recunoască meritul. Pentru că ni se recunoaşte valoarea, avansăm mai rapid", a afirmat Toure.
   
Yaya Toure este legitimat la Manchester City din 2010. El a câştigat cu această echipă de două ori campionatul Angliei (2011/2012, 2013/2014), Cupa Angliei în 2011, Cupa Ligii Angliei în 2014 şi Supercupa Angliei în 2012.
 

×
Subiecte în articol: Manchester City Anglia
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close