x close

Anca Lungu interviu exclusiv cu Gerard Pique! Fotbalistul a marturisit ce l-a facut sa se indragosteasca de Shakira

14 Sep 2017   •   16:52

Observatorul orei 19:00 din seara aceasta, prezentat de Andreea Berecleanu, va dezvălui în premieră într-un scurt reportaj experiența echipei Antena 1 la unul dintre cele mai mari turnee de poker din Europa: PokerStars Championship Barcelona.  Anca Lungu, reprezentanta echipei a reușit să obțină un interviu în exclusivitate cu Gerard Piqué, cel mai iubit fundaș al echipei FC Barcelona.

Invitat special la eveniment, fotbalistul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu cântăreața Shakira și despre cei doi copii ai lor, Milan și Sasha . Logodiți de 6 ani, cei doi au o legătură unică, ce are la bază o prietenie frumoasă, iar povestea lor pare desprinsă din scenariile unui film cu final fericit. Piqué i-a mărturisit Ancăi cum a cunoscut-o pe columbiancă și care sunt cele mai fericite momente pe care     le-au trait împreună. 

Antena 1 este singura echipă de televiziune ce a luat parte la eveniment și a transpus experiența din Barcelona într-o mini serie de imagini ce vor fi difuzate începând cu seara aceasta, la Observatorul de la ora 19:00. Jurnalul de mâine seară îl aduce în prim plan pe Daniel Negreanu, cel mai bun jucător de poker de origine română, care a povestit despre copilăria lui, dar a acceptat și provocarea Ancăi Lungu de a învăța pașii de flamenco, cel mai cunoscut dans spaniol. Materialul din Spania va acoperi și un interviu cu Dj Zedd, cel mai bine cotat DJ internațional, întrebări pentru cei mai buni jucători profesioniști de poker, dar și secrete ale gastronomiei catalane.

Toate începând cu Observatorul din seara aceasta, de la ora 19:00!

Citeşte mai multe despre:

Anca Lungu interviu shakira
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati