Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ancelotti cere, Abramovic dă! Chelsea are 117 milioane de euro de dat pe mijlocaşi şi atacanţi de top

Ancelotti cere, Abramovic dă! Chelsea are 117 milioane de euro de dat pe mijlocaşi şi atacanţi de top

Ancelotti cere, Abramovic dă! Chelsea are 117 milioane de euro de dat pe mijlocaşi şi atacanţi de top
Sursa foto: carlo ancelotti
28 Iun 2009   •   21:00

Chelsea nu duce lipsă de bani de transferuri. După ce a dat impresia în ultimii ani că nu mai are la fel de mulţi bani ca în perioada în care îi cumpăra pe Adrian Mutu sau Didier Drogba, Roman Abramovic i-a pus la dispoziţie antrenorului Carlo Ancelotti o sumă impresionantă doar pentru transferuri, 117 milioane de euro.
Carlo Ancelotti este antrenorul cu care Roman Abramovic speră să facă performanţă, după ce, pe rând, Jose Mourinho, Avram Grant şi Guus Hiddink au ratat trofeul în Liga Campionilor. Pentru acest obiectiv, Ancelotti va avea 117 milioane de euro, pe care ştie deja cum să îi investească. Fostul său elev de la AC Milan, Alexandre Pato, este una din principalele ţinte, dar tehnicianul îi mai doreşte şi pe Andrea Pirlo (AC Milan), Franck Ribery (Bayern Munchen), Fernando Torres şi Xavi Alonso (Liverpool) şi Cesc Fabregas (Arsenal). Ancelotti are deja doi jucători nou, Iuri Jirkov de la ŢSKA Moscova şi Daniel Sturridge de la Manchester City, anunţă Mediafax. Jirkov a fost adus pentru a acoperi flancul stâng, care a avut mai probleme în semifinala Ligii Campionilor cu FC Barcelona, când Ashley Cole a fost suspendat şi Hiddink nu a avut nici o altă opţiune pentru a-l înlocui.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close