Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ancelotti: Chelsea este sub presiune după ce a părăsit Liga şi trebuie să câştige titlul

Ancelotti: Chelsea este sub presiune după ce a părăsit Liga şi trebuie să câştige titlul

Ancelotti: Chelsea este sub presiune după ce a părăsit Liga şi trebuie să câştige titlul
17 Mar 2010   •   16:23

Managerul lui Chelsea, Carlo Ancelotti, a mărturisit că trebuie să câştige acum Premier League sau postul său de antrenor este în pericol. "Albaştrii" au fost eliminaţi din Liga Campionilor marţi seara, când au fost învinşi de Inter Milano cu 1-0 pe Stamford Bridge.

Italianul a declarat că eliminarea prematură din Liga Campionilor aduce o presiune suplimentară pentru câştigarea unui trofeu important în acest sezon. "Acum mai avem două competiţii majore în care suntem implicaţi: Premier League şi Cupa Angliei. Suntem în faţă şi vrem să câştigăm. Va fi o presiune uriaşă pe noi în următoarele meciuri, dar trebuie să fim puternici şi să ne controlăm bine emoţiile. Regretul meu este că nu am jucat la fel de bine în retur precum am făcut-o în prima manşă", a declarat Ancelotti.


Chelsea se află în prezent pe locul doi în Premier League, la egalitate cu Arsenal şi la două puncte în spatele lui Manchester United, cu un meci mai puţin jucat. De asemenea, londonezii s-au calificat în semifinalele Cupei Angliei, unde vor întâlni Aston Villa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Carlo Ancelotti Chelsea Londra
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close