Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ancelotti doreşte un contract permanent al lui Beckham cu AC Milan

Ancelotti doreşte un contract permanent al lui Beckham cu AC Milan

Ancelotti doreşte un contract permanent al lui Beckham cu AC Milan
25 Oct 2008   •   19:22

Antrenorul echipei AC Milan, Carlo Ancelotti, a declarat că s-ar bucura dacă David Beckham ar veni definitiv la echipă, şi nu doar sub formă de împrumut temporar.
Clubul din Serie A este în discuţii cu Los Angeles Galaxy pentru a-l aduce pe mijlocasul englez pe San Siro sub formă de împrumut pe o perioadă de trei luni, începând cu ianuarie. Deşi Beckham se va întoarce în SUA, Ancelotti a afirmat că i-ar plăcea să îl ţină, deşi şi un contract pe termen scurt este binevenit.
?Poate că doar noi îi vom fi de folos deoarece îl vom antrena, dar ne-ar putea folosi şi el, chiar dacă numai pentru un joc. Nu îl vom considera un turist, dar un jucător cu sarcini complete, care se va integra în echipă şi care va concura cu ceilalţi?.
Pe de altă parte, David Beckham a confirmat, pe site-ul său oficial că ar dori să ajungă la AC Milan sub formă de împrumut, dar a dat asigurări că doreşte să revină la Los Angeles Galaxy pentru viitorul campionat nord american (MLS). ?Cum sezonul MLS durează mai puţin decât cel european este unul dintre motivele pentru care doresc să mă antrenez şi să joc câteva luni la Milan. Corpul meu nu este programat pentru o asemenea perioadă de inactivitate?, scrie Beckham. Motivaţia lui este întărită şi de avertismentul lui Fabio Capello care a afirmat că nu va fi luat în calcul pentru echipa Angliei în timpul vacanţei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close