Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ancelotti: Embargoul la transferuri nu va afecta Chelsea

Ancelotti: Embargoul la transferuri nu va afecta Chelsea

Ancelotti: Embargoul la transferuri nu va afecta Chelsea
Sursa foto: carlo ancelotti
12 Sep 2009   •   13:22


Antrenorul lui Chelsea, Carlo Ancelotti, este încrezător că interdicţia la transferuri primită de club nu va afecta ambiţiilor lor din Premier League.

"Embargoul la transferuri nu este o problemă deoarece avem o echipă bună şi jucători foarte buni. Clubul a făcut oricum apel şi sper să ni se dea dreptate," declara Ancelotti.

Chelsea, care nu poate obţine semnătura niciunui jucător în următoarele două perioade de trasfer, a reuşit să obţină reînnoirea contractelor pentru unii din jucătorii cheie.

Căpitanul John Terry şi fundaşul Ashley Cole au semnat noi acorduri cu doar câteva zile înainte de decizia FIFA, ca şi Didier Drogba, John Mikel Obi şi Florent Malouda.

"Nu avem nevoie de alţi jucători. În viitor ar putea fi o problemă, dar trebuie să aşteptăm, poate FIFA întoarce decizia", arăta Ancelotti .

Cheltuielile făcute de Ancelotti în vară au fost palide comparativ cu alte cluburi din Champions League, Iuri Jirkov de la ŢSKA Moscova, de 18 milioane de lire, fiind singura achiziţie notabilă.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra FIFA
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close