Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ancelotti: Milan este mai bună decât Juventus şi Inter

Ancelotti: Milan este mai bună decât Juventus şi Inter

Ancelotti: Milan este mai bună decât Juventus şi Inter
27 Dec 2008   •   13:53

Antrenorul lui AC Milan, Carlo Ancelotti, susţine că echipa sa joacă un fotbal mai bun decât Inter şi Juventus. Formaţia a avut rezultate variate atât în Serie A, cât şi îm competiţiile europene. Mulţi au susţinut că meciurile slabe au fost rezultatul accidentărilor, totuşi, Ancelotti nu este de acord şi crede că singura problemă a formaţiei sale este lipsa de constanţă.
?Milan are câţiva jucători foarte buni, şi drept urmare, putem juca un fotbal mai bun chiar dacă Inter şi Milan au alte caracteristici. Celelalte două au destulă forţă şi constanţă, dar în termen de calitate, noi putem face mai multe?. Cum este sezonul de transferuri, este de aşteptat ca lucrurile să se mişte repede pe San Siro, dar Ancelotti nu crede că are nevoie de un mijlocaş sau de un fundaş.
Am plătit absenţa lui Alessandro Nesta şi l-am luat pe Philippe Senderos pentru a compensa, a adăugat Ancelotti. Rossoneri vor zbura la Dubai pentru o săptămână, pentru turneul lor anual, înainte de a relua Serie A pe 11 ianuarie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close