x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Angela Merkel se implică în fotbal. Ce proiect susține

de 08 Sep 2017   •   20:17
Angela Merkel se implică în fotbal. Ce proiect susține 172
Foto: Agerpres

Cancelarul german Angela Merkel a criticat vineri sumele atinse de transferuri în ultimul mercato estival al fotbalului şi s-a declarat în favoarea introducerii unor reguli mai stricte de către instanţele internaţionale, scrie AFP. 

"Văd dezvoltările financiare în fotbalul profesionist cu un ochi la fel de critic ca mulţi alţii. Astfel de sume sunt de neînţeles pentru muritorii de rând", a afirmat Merkel într-un interviu pentru cotidianul regional Mittelbayerische Zeitung. 

Potrivit acesteia, FIFA şi UEFA ar trebui "să ajusteze din nou regulile" legate de transferuri pentru "a păstra un echilibru sportiv mai mare" între cluburi, altfel existând riscul de a vedea sumele "urcând din ce în ce mai mult". 

În această vară, brazilianul Neymar s-a transferat de la Barcelona la PSG pentru 222 de milioane de euro, devenind cel mai scump jucător din istoria fotbalului. Transferul lui Neymar şi alte câteva tranzacţii realizate recent au stârnit numeroase critici în legătură cu creşterea preţurilor în fotbalul profesionist. 

Sursă: Agerpres
Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati