Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Anglia a învins Brazilia, Franţa a pierdut acasă cu Germania. Rezultatele meciurilor amicale disputate miercuri

Anglia a învins Brazilia, Franţa a pierdut acasă cu Germania. Rezultatele meciurilor amicale disputate miercuri

Anglia a învins Brazilia, Franţa a pierdut acasă cu Germania. Rezultatele meciurilor amicale disputate miercuri
de M.T.    |    07 Feb 2013   •   12:43

Anglia a obţinut prima victorie în faţa Braziliei după 23 de ani, reuşind să se impună cu 2-1 pe stadionul Wembley, într-un meci amical care face parte din manifestările organizate cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la înfiinţarea federaţiei engleze.

La revenirea sa în echipa naţională, Ronaldinho a ratat un penalty, la scorul de 0-0, execuţia fostului jucător de la PSG, Barcelona şi AC Milan fiind respinsă de Joe Hart.

Gazdele aveau să deschidă prin Wayne Rooney, în minutul 27, sud-americanii reuşind să egaleze în debutul părţii secunde, după ce Fred a profitat de o mare greşală în apărarea engleză. Golul decisiv a fost marcat în minutul 60 de Frank Lampard, care l-a învins pe Julio Cesar cu un şut splendid din marginea careului, mingea lovind şi bara înainte de a intra în poartă.

La Paris, Germania a revenit după ce a fost condusă şi a câştigat pentru prima oară în faţa Franţei după 26 de ani, scor 2-1.

MathieuValbuena a deschis scorul pentru echipa antrenată de Didier Deschamps, dar Thomas Muller şi Sami Khedira au marcat golurile prin care oaspeţii au întors rezultatul după pauză.

Campioana mondială şi europeană, Spania, a câştigat cu 3-1 meciul disputat la Doha împotriva Urugayului, campioana Americii de Sud.

Cesc Fabregas a marcat primul gol al ibericilor, Cristian Rodriguez reuşind să egaleze înainte de pauză pentru naţionala Uruguayului. Elevii lui Vincente Del Bosque au mai înscris de două ori în partea secundă, de fiecare dată prin Pedro, şi îşi continuă astfel seria rezultatelor pozitive.

Una dintre surprizele serii s-a produs la Guimaraes, acolo unde Portugalia a fost învinsă de Ecuador (2-3). Cristiano Ronaldo s-a aflat printre marcatori, dar nu a putut evita eşecul echipei sale, sud-americanii înscriind prin Antonio Valencia, Joao Pereira(autogol) şi Felipe Caicedo pentru a reveni de la 1-2, scor stabilit de Helder Postiga în startul reprizei a doua.

Rezultatele meciurilor amicale de miercuri

Japonia - Letonia 3-0
Croaţia - Coreea de Sud 4-0
Rep. Moldova - Kazahstan 1-3
Belarus - Ungaria 1-1
Cipru - Serbia 1-3
Chile - Egipt 2-1
Norvegia - Ucraina 0-2
Slovenia - Bosnia 0-3
Albania - Georgia 1-2
Israel - Finlanda 2-1
Spania - Uruguay 3-1
Turcia - Cehia 0-2
Macedonia - Danemarca 3-0
Anglia - Brazilia 2-1
Grecia - Elveţia 0-0
Islanda - Rusia 0-2
Olanda - Italia 1-1
Suedia - Argentina 2-3
Belgia - Slovacia 2-1
Irlanda - Polonia 2-0
Scoţia - Estonia 1-0
Ţara Galilor - Austria 2-1
Franţa - Germania 1-2
Portugalia - Ecuador 2-3

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close