Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Anglia, la un pas de calificare la CM 2010, după 4-0 în Kazahstan. Rezultate preliminarii (VIDEO)

Anglia, la un pas de calificare la CM 2010, după 4-0 în Kazahstan. Rezultate preliminarii (VIDEO)

Anglia, la un pas de calificare la CM 2010, după 4-0 în Kazahstan. Rezultate preliminarii (VIDEO)
07 Iun 2009   •   03:39

Naţionala de fotbal a Angliei şi-a revenit după un început de meci ezitant şi a zdrobit Kazahstan cu 4-0 la Almaty, întărindu-şi prima poziţie în clasamentul grupei a şasea a preliminariilor, unde este neînvinsă.

Gareth Barry i-a dus pe elevii lui Fabio Capello în avantaj, înainte ca Emile Heskey să înscrie primul meci pentru Anglia de la Cupa Mondială din 2002. Golurile marcate de Wayne Rooney, al optulea în ultimele şase partide internaţionale, şi Frank Lampard, din penalty, i-au adus Angliei victoria, după ce Kazahstan a ameninţat serios poarta oaspete în primele minute ale partidei.

Anglia primeşte vizita Andorrei miercuri, pe Wembley, cunoscând faptul că o victorie o va duce la 21 de puncte şi că îi va asigura locul la turneul final din Africa de Sud.



Într-un alt meci al grupei, Croaţia s-a chinuit să scoată o remiză, scor 2-2, pe teren propriu, cu Ucraina, în timp ce Belarus şi-a îmbunătăţit şansele de a ocupa locul doi în grupă, după 5-1 cu Andorra. Croaţia ocupă locul doi, cu două puncte mai mult decât Belarus şi trei faţă de Ucraina, acestea din urmă având însă un meci mai puţin disputat.



Alte rezultate:

Grupa 1: Suedia ? Danemarca 0-1 şi Albania ? Portugalia 1-2.





Grupa 3: Slovacia ? San Marino 7-0.
Grupa 4: Azerbaidjan ? Ţara Galilor 0-1 şi Finlanda ? Liechtenstein 2-1.
Grupa 8: Bulgaria ? Irlanda 1-1 şi Cipru ? Muntenegru 2-2



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close