Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Antoine Griezmann, decisiv pentru Atletico Madrid în Liga Campionilor cu Leicester City

Antoine Griezmann, decisiv pentru Atletico Madrid în Liga Campionilor cu Leicester City

Antoine Griezmann, decisiv pentru Atletico Madrid în Liga Campionilor cu Leicester City
12 Apr 2017   •   23:36

Atletico Madrid a învins formaţia engleză Leicester City cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe stadionul ''Vicente Calderon'', într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. 

Atletico, finalista competiţiei în sezonul trecut, s-a impus prin golul marcat de Antoine Griezmann (28 - penalty), după ce tot el a fost faultat în careu de Albrighton. 

Madrilenii au dominat clar partida şi şi-au creat multe ocazii de gol, dar nu au reuşit să marcheze decât o dată, astfel că ''vulpile'' păstrează şanse să întoarcă scorul în retur. 

Campioana Angliei a avut prima oportunitate a meciului, dar Vardy nu a reuşit să trimită mingea pe spaţiul porţii (3).

Atletico a ratat de puţin deschiderea scorului, după ce Koke a nimerit bara (4). Benalouane (6) a blocat salvator un şut al lui Griezmann, iar apoi Carrasco (8) a tras peste poartă. 

Portarul Schmeichel a avut intervenţii bune la şuturile lui Torres (13) şi Godin (17), iar apoi Atletico a reuşit să deschidă scorul. 

Koke a şutat periculos de la distanţă, dar balonul a trecut peste transversală (37). 

În repriza secundă, Mahrez (55) a tras cu efect, dar balonul a ocolit ţinta. 

Atletico a continuat să aibă iniţiativa, dar Torres (61) a ratat ţinta. 

Atletico nu a pierdut niciodată acasă cu o echipă engleză (5 victorii, 5 egaluri), Leicester fiind eliminată de echipa spaniolă la două din ultimele sale trei participări în cupele europene. 

Returul va avea loc pe 18 aprilie. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close