Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Antrenorul lui Dinamo Zagreb a fost demis după umilinţa din Liga Campionilor cu Lyon

Antrenorul lui Dinamo Zagreb a fost demis după umilinţa din Liga Campionilor cu Lyon

Antrenorul lui Dinamo Zagreb a fost demis după umilinţa din Liga Campionilor cu Lyon
de M.T.    |    08 Dec 2011   •   10:59

Conducerea lui Dinamo Zagreb l-a concediat pe antrenorul Krunoslav Jurcic, după ce campioana Croaţiei şi-a încheiat participarea în Liga Campionilor cu un eşec umilitor pe teren propriu, 1-7 cu Olympique Lyon.

 
Deşi se află în cursă pentru al şaptealea titlu consecutiv în Croaţia, Dinamo a dezamăgit în Liga Campionilor, unde a terminat pe ultimul loc în grupa D, cu 0 puncte şi marcând doar trei goluri, faţă de cele 22 primite.
 
Conducerea s-a reunit imediat după finalul partidei şi a decis să încheie colaborarea cu Jurcic, pentru că am avut parte de un sfârşit jenant în sezonul nostru european. Acum trebuie să găsim o cale de a ne revanşa faţă de fanii noştri. Aveam planuri pe termen lung cu Jurcic, am discutat cu el în timp ce luam masa înaintea meciului. Este o înfrângere greu de digerat”, a declarat Zdravko Mamic, directorul executiv al clubului, pentru presa croată, citată de Reuters.
 
Dinamo Zagreb a fost învinsă pe teren propriu de Olympique Lyon cu scorul de 7-1, în utima etapă a grupelor din Liga Campionilor. Croaţii au marcat primii, în finalul primei reprize, deşi evoluau în inferioritate numerică, însă au fost egalaţi înainte de pauză, pentru ca, în partea a doua, să mai primească şase goluri.
 
În urma acestui rezultat, Lyon s-a calificat în optimile de finală, depâşind-o la golaveraj pe Ajax Amsterdam, învinsă de Real Madrid pe teren propriu, scor 0-3.
 
Este greu să găseşti un alibi după un asemenea eşec, dar calificarea noastră în grupe a fost oricum considerată un mare succes. Am încercat să acumulăm experienţă mai curând decât să forţăm o calificare în Europa League. Avem o echipă tânără şi neexperimentată, care se blochează în situaţiile dificile”, a conchis Mamic.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close