Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Antrenorul lui Fenerbahce despre Steaua: "Pericolul ne paşte din toate părţile, să fim atenţi"

Antrenorul lui Fenerbahce despre Steaua: "Pericolul ne paşte din toate părţile, să fim atenţi"

Antrenorul lui Fenerbahce despre Steaua: "Pericolul ne paşte din toate părţile, să fim atenţi"
Sursa foto: christoph daum
21 Oct 2009   •   20:17

Antrenorul lui Fenerbahce, germanul Christoph Daum, este temător înaintea derby-ului grupei, cu Steaua. Politicosul neamţ nu a făcut deloc economie la epitele şi a lăudat Steaua atât pentru istoria sa, cât şi pentru forma de moment. Turcii se aşteaptă ca pericolul să vină din partea oricărui jucător în "roş-albastru", fie el Kapetanos, Nicoliţă sau Zapata.
"Aşteptãm cu nerăbdare partida cu Steaua şi vrem să ne bucurăm de meciul cu cea mai puternică echipă din România. Ştiu că Steaua are 23 de titluri, 20 de Cupe şi îmi amintesc şi de finala cu Barcelona din Cupa Campionilor Europeni. Vom întâlni o echipă cu multe succese în ultimele săptămâni, care a jucat foarte bine şi a experimentat diferite formule tactice. Are jucători bine dotaţi din punct de vedere tehnic, care sunt bine pregătiţi fizic şi foarte puternici. Ar fi dificil să mă refer la fiecare jucător în parte, pentru că fiecare are personalitatea sa. Dacă aş vorbi despre Kapetanos s-ar putea ca mâine (n.r. - joi) să strălucească Nicoliţă, dacă aş vorbi despre Stancu s-ar putea să strălucească un alt jucător. Nu vreau să mi se reproşeze că am acordat prea mare atenţie unui jucător şi i-am ignorat pe ceilalţi. Trebuie să fim atenţi la fiecare adversar. Cine ştie, poate şi Zapata va fi senzaţional. Mâine vrem să obţinem un rezultat bun şi vom vedea ce înseamnă asta pentru noi după fluierul final. Oricum, noi ne-am propus toate cele trei puncte, dar ştim că ne va fi greu. Pentru a obţine un succes trebuie să avem mai mulţi factori de partea noastră. În ultimul meci din campionat am neglijat anumite aspecte, iar acelea vor trebui reactivate mâine", a declarat Daum la conferinţa de presă, potrivit Mediafax.
Jucătorii sunt optimişti, fundaşul Gokhan Gonul considerând totuşi că echipa turcă nu poate triumfa decât dacă se gândeşte exclusiv la acest meci, uitând de derbyul cu Galatasaray, programat în week-end.
"Pentru unii dintre noi este prima dată când venim aici, însă ştiu că în 1997 am plecat de aici învinşi, dar noua echipă trebuie să câştige. Pentru acest obiectiv am depus eforturi foarte mari la antrenamente din ultima săptămână. În general echipele din Turcia nu prea au avut noroc în România, însă noi suntem Fenerbahce. Pentru noi cel mai important meci este primul care urmează să-l jucăm şi din acest motiv partida cu Steaua este cea mai importantă în acest moment. După aceea vom avea timp să ne gândim şi la derbyul din campionat cu Galatasaray. Antrenorul ne-a dat destule informaţii despre Steaua şi ştim că este o echipă bună, cu jucători puternici, şi sper să avem mâine un meci frumos", a declarat fundaşul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close