Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Antrenorul lui Hull City: Cesc Fabregas l-a scuipat pe secundul meu. Nu accept scuze!

Antrenorul lui Hull City: Cesc Fabregas l-a scuipat pe secundul meu. Nu accept scuze!

Antrenorul lui Hull City: Cesc Fabregas l-a scuipat pe secundul meu. Nu accept scuze!
Sursa foto: cesc fabregas
18 Mar 2009   •   10:13

Înfrângerea echipei engleze Hull City din Cupa Angliei cu Arsenal l-a enervat pe managerul echipei mai slab cotate, dar nu la fel de tare ca gestul pe care acesta pretinde că l-a făcut căpitanul "tunarilor", Cesc Fabregas. Phil Brown a spus că, după fluierul de final care a consemnat trecerea lui Arsenal în semifinale, Fabregas, ţinut în tribune de o accidentare, spaniolul a scuipat în direcţia "secundului" de la Hull.
Arsenal a câştigat partida de marţi cu Hull City după o victorie contestată îndelung de trupa lui Phil Brown, scor 2-1, ultimul gol venind pentru "tunari" în minutul 84 de la William Gallas, care se afla într-o poziţie de ofsaid.
"Eram acolo, am fost martor. Fabregas a scuipat în direcţia antrenorului nostru secund. El este căpitanul formaţiei Arsenal şi a scuipat la picioarele lui Horton. Sper că este mândru de ce a făcut. Căpitanul echipei mele nu ar face niciodată asta. Nu-mi pasă dacă îşi cere scuze sau nu. Nu accept scuze", a tunat Phil Brown după meciul de duminică, potrivit Mediafax.

Declaraţiile managerului advers nu l-au atins prea mult pe catalanul Cesc Fabregas, noul căpitan al lui Arsenal după ce banderola i-a fost retrasă lui William Gallas. Mijlocaşul de 21 de ani a replicat pe site-ul echipei din Londra, spunând că acuzaţiile lui Brown nu au nici o legătură cu realitatea, dar nu a ezitat să accepte că golul câştigător poate fi contestat:
"Dezmint categoric că aş fi scuipat pe cineva după meci. Nu am făcut astfel de lucruri niciodată în cariera mea, de ce aş face acum asta, când nici măcar nu joc? Înţeleg frustrarea simţită în momentul în care pierzi un meci cu un gol controversat, dar nu este vina mea şi nici a echipei Arsenal".
Acuzele lui Phil Brown nu pot fi, însă, respinse din start, deoarece jucătorul este cunoscut pentru ieşirile sale necontrolate. Potrivit sursei citate, jucătorul a mai şocat o dată în 2004, când a aruncat o bucată de pizza în direcţia lui Sir Alex Ferguson după o înfrângere a echipei sale, Arsenal, în faţa lui Manchester United. Jucătorii celor două echipe se luaseră la bătaie, dar nici unul nu a făcut un gest atât de îndrăzneţ. Mai mult, Fabregas a mai avut conflicte cu Mark Hughes, antrenorul lui Manchester City şi cu Harry Redknapp pe când acesta era la Portsmouth, înainte de a ajunge la actuala sa echipă, Tottenham.
În ciuda conflictului de pe final, Arsenal este calificată se semifinalele Cupei Angliei după ce Hull deschisese scorul în minutul 13 prin Barmby iar Van Persie (74) şi Gallas (84) întorsese scorul. Echipa antrenată de francezul Arsene Wenger o va întâlni pe rivala londoneză Chelsea pe Wembley, pe 18 aprilie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cesc Fabregas Arsenal Londra Cupa Angliei
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close