Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Antrenorul lui Real Madrid, Juande Ramos: "Ne aflăm într-o situaţie grea"

Antrenorul lui Real Madrid, Juande Ramos: "Ne aflăm într-o situaţie grea"

Antrenorul lui Real Madrid, Juande Ramos: "Ne aflăm într-o situaţie grea"
26 Dec 2008   •   17:02

Venit la conducerea echipei madrilene după demiterea lui Bernd Schuster, pe 9 decembrie, spaniolul Juande Ramos apreciază că situaţia în care se află echipa sa este una foarte dificilă.
"Echipa traversează o perioadă complicată, dar eu sunt optimist şi iubesc provocările. Sunt sigur că situaţia noastră se va ameliora. Ne aflăm abia la jumătatea sezonului. Mai avem timp să obţinem multe realizări şi, mai ales, să aducem satisfacţii suporterilor noştri", a declarat tehnicianul echipei din capitala Spaniei, informează Mediafax.
Plecat de la Tottenham pentru a veni să ocupe postul vacant pe de banca celor supranumiţi "Los Merengues", Ramos a venit având în spate dubla câştigare a Cupei Uefa cu altă formaţie spaniolă, FC Sevilla. După venirea la Real Madrid, spaniolul a obţinut o victorie cu 3-0 în compania lui Zenit Sankt Peteresburg în Liga Campionilor, una împotriva Valenciei în campionat, cu 1-0, dar a şi pierdut pe Nou Camp în compania liderului Barcelona, cu 2-0.
Singurul plan pe care Real Madrid se poate axa cu încredere este Liga Campionilor, unde va juca, în optimile de finală, cu englezii de la FC Liverpool. Din păcate pentru fanii madrileni, Real se află pe locul 5 în clasamentul campionatului intern, cu doar 29 de puncte în 16 etape.
Foto: www.soccerfiesta.net
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid FC Sevilla
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close