Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Antrenorul Serra Ferrer cumpără şi salvează clubul cvasifalimentar Real Mallorca

Antrenorul Serra Ferrer cumpără şi salvează clubul cvasifalimentar Real Mallorca

Antrenorul Serra Ferrer cumpără şi salvează clubul cvasifalimentar Real Mallorca
29 Iun 2010   •   21:11

Salvarea pentru spaniolii de la Real Mallorca vine de la fostul lor antrenor din perioada 1985-1993, Llorenc Serra Ferrer. Tehnicianul a convins un grup de investitori să i se alăture şi să cumpere clubul din Insulele Baleare. Mallorca are în acest moment datorii de 85 de milioane de euro, iar ratarea calificării în Liga Campionilor dăduse o lovitură puternică speranţelor conducătorilor clubului că vor mai putea evita falimentul.


Echipa care a încheiat sezonul trecut în Primera Division pe locul al cincilea a primit, însă, o mână de ajutor când nu se mai aştepta. Clubul intrase deja în procesul de trecere sub administrare străină, dar venirea lui Ferreri şi a celorlalţi investitori va însemna salvarea grupării. Fostul tehnician de 57 de ani preia Real Mallorca de la omul de afaceri Mateu Alemany, care din 2008 încoace caută în disperare investitori.


Presa din Spania vehiculează deja numele viitorului antrenor al echipei, danezul Michael Laudrup, care i-ar lua locul lui Gragario Manzano, potrivit Skysports.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Primera Division
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close