Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Anunţul de ultimă oră făcut de FIFA. Când va avea loc Mondialul din 2022

Anunţul de ultimă oră făcut de FIFA. Când va avea loc Mondialul din 2022

Anunţul de ultimă oră făcut de FIFA. Când va avea loc Mondialul din 2022
Sursa foto: sursa: si.com
25 Sep 2015   •   17:57

FIFA a anunţat pe reţelele de socializare că decizia de a organiza Campionatul Mondial din 2022, din Qatar, în intervalul 21 noiembrie - 18 decembrie este definitivă., potrivit Ştirile TVR.

În cazul în care CM din 2022 ar fi fost susţinut vara, qatarezii se declarau pregătiţi să folosească aparate de aer condiţionat foarte puternice.

Totuşi, marile forţe fotbalistice europene s-au declarat împotriva organizării Mondialului din Qatar pe timpul verii, din cauza temperaturilor deosebit de ridicate din zonă.

Astfel, în Europa, majoritatea covârşitoare a campionatelor naţionale vor fi reprogramate, în timp ce în Statele Unite, unde soccerul este tot mai popular, CM din 2022 va fi la concurenţă cu NFL, NBA, precum şi cu alte competiţii interuniversitare de baschet şi de fotbal american.

Qatarul a câştigat în 2010 dreptul de a organiza CM din 2022, la mare luptă cu Statele Unite. Pe 7 iunie 2015, în contextul giganticului scandal de corupţie la nivelul FIFA, şeful Comitetului de Audit al forului de la Nyon, Domenico Scala, a precizat că, dacă se va dovedi că dreptul de a organiza CM din 2022 a fost obţinut prin acte de corupţie, acesta va fi revocat.


×
Subiecte în articol: FIFA
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close