Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arbitrii polonezi, scuipaţi după remiza Stelei cu Napoli. Suporterii au protestat la Ambasada Poloniei

Arbitrii polonezi, scuipaţi după remiza Stelei cu Napoli. Suporterii au protestat la Ambasada Poloniei

Arbitrii polonezi, scuipaţi după remiza Stelei cu Napoli. Suporterii au protestat la Ambasada Poloniei
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Oct 2010   •   09:34

Steaua a fost foarte aproape de a câştiga, joi seară, meciul cu Napoli, după ce a condus cu 3-0 în prima repriză, însă arbitrul polonez al partidei a avut o contribuţie majoră la rezultatul de egalitate, prelungind partida cu şapte minute, până când italienii au reuşit golul de 3-3. În tribune, finalul partidei a luat o altă turnură.

Supăraţi de decizia arbitrului de a prelungi peste măsură partida, suporterii au rupt scaune pe care le-au folosit pe post de proiectile îndreptate spre arbitrii polonezi, pe care i-au şi scuipat la intrarea la vestiare, potrivit www.prosport.ro. În urma acestor incidente de la finalul partidei de joi seară, clubul din Ghencea riscă excluderea din Europa League.

Scandalul a continuat apoi şi în afara stadionului. Câţiva suporteri, care se îndreptau spre locuinţa lui Gigi Becali, şi-au dat seama că aceasta se afla în apropierea Ambasadei Poloniei.

Italienii le-au strigat sporterilor stelişti: ţiganii, ţiganii!

Suporterii au profitat de coincidenţă şi au lăsat crenvurşti pe trotuarul din faţa ambasadei, în semn de ?mulţumire? pentru prestaţia arbitrului, la adresa căruia au şi strigat câteva cuvinte. Potrivit stirileprotv.ro, când se întâmplau cele descrise la Ambasada Poloniei, pe lângă instituţie a trecut şi coloana de autocare cu suporterii italieni. Aceştia le-au strigat românilor ?ţiganii, ţiganii!?, şi aveau pregătite chiar şi bâte pentru a sări la bătaie. Conflictul a fost însă aplanat de jandarmi.

Steaua a fost la un pas să îşi relanseze, joi seara, campania în Europa League. La primul meci de la revenirea lui Marius Lăcătuş pe banca tehnică, Steaua a remizat, scor 3-3 în faţa echipei Napoli, principala contracandidată la locul doi, cel ce asigură prezenţa în primăvara competiţiei. Jucând în inferioritate numerică din minutul 30, Steaua a rezistat eroic pe durata timpului regulamentar, însă a fost egalată în minutul şapte al prelungirilor, după ce arbitrul Marcin Borski s-a încăpăţânat să lase jocul să continue până la marcarea golului de către napoletani.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Napoli
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close