Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Argentina - Brazilia 1-3. Selecao poate face bagajele pentru CM 2010, Maradona în corzi (VIDEO)

Argentina - Brazilia 1-3. Selecao poate face bagajele pentru CM 2010, Maradona în corzi (VIDEO)

Argentina - Brazilia 1-3. Selecao poate face bagajele pentru CM 2010, Maradona în corzi (VIDEO)
Sursa foto: luis fabiano
06 Sep 2009   •   10:41

Argentina a pierdut primul meci acasă dintr-un turneu de calificare la campionatul mondial în 16 ani, acordând Braziliei biletele pentru Africa de Sud.
Luis Fabiano a înscris de două ori în faţa Argentinei pe Rosario. După ce Luisao aduce deschiderea scorului, Luis reuşeşete dubla, întreruptă de un gol al lui Jesus Datolo, consolare slabă pentru gazde.
Acestea erau sub mare presiune înaintea meciului, şi debutul l-au început în forţă, reuşind în doar 40 de secunde de joc să arate o mostră excelentă de pase dintr-o singură atingere, finalizate însă doar cu un corner.
Apoi însă jocul a avut de suferit, negăsindu-şi un ritm, iar puţinele sclipiri ale lui Messi nefiind de ajuns. De altfel, deşi Argentina avea posesia nu reuşea să ameninţe poarta lui Julio Cesar. În plus decizia lui Maradona de a nu juca cu un atacant autentic a însemnat că adesea nu era nimeni în careu să profite de mingi.

În prima repriză, Brazilia abia dacă a ieşit din propria jumătate, dar în minutul 24, contrar jocului, preia conducerea. Elano execută o lovitură liberă, iar Luisao, nemarcat, subliniază fragilitatea apărării gazdelor, înscriind.
Selecao îşi extinde apoi conducerea. O minge respinsă de Mariano Andujar ajunge la Luis Fabiano, care aduce golul 2- min 31.

Repriza a doua a aprţinut din nou argentinienilor, care păreau însă vulnerabili pe contraatac.
Messi a continuat să dribleze adversarii cu uşurinţă, dar nu avea sprijinul care să facă acest efort util. Totuşi, Brazilia a continuat să producă ocazii mai bune, deşi nu prea avea posesie.

La un moment dat a venit şi golul lui Datolo min 65, care a dat speranţe gazdelor, dar nu pentru mult timp. La doar trei minute vine dubla lui Luis Fabiano.
Ambii antrenori au trecut la schimbări, dar gazdele tot nu au găsit ritmul.
În acest fel se adâncesc problemele lor de calificare, în timp ce Brazilia deja poate să îşi facă bagajele pentru campionatul mondial.




Calificări Cupa Mondială America de Sud

Columbia 2 - 0 Ecuador
Peru 1 - 0 Uruguay
Paraguay 1 - 0 Bolivia
Argentina 1 - 3 Brazilia
Chile 2 - 2 Venezuela

Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close