Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Argentina-Brazilia. Kaka: Messi este cel mai bun jucător din lume

Argentina-Brazilia. Kaka: Messi este cel mai bun jucător din lume

Argentina-Brazilia. Kaka: Messi este cel mai bun jucător din lume
Sursa foto: kaka
05 Sep 2009   •   14:18

Starul brazilian Kaka încă îşi păstrează speranţa că va fi încoronat din nou cel mai bun jucător din lume. Pentru acum însă recunoaşte că Lionel Messi merită titlul.

"Este un jucător care face diferenţa," declara Kaka înainte de a-l întâlni pe Messi în calificările pentru Campionatul Mondial în meciul dintre Brazilia şi Argentina.

"Aş vota pentru el pentru tot ce a făcut, conducând-o pe Barcelona spre toate aceste titluri".

Messi nu a câştigat niciodată trofeul FIFA de cel mai jucător din lume, dar este considerat unul din favoriţii din acest an. Kaka a câştigat în 2007 şi a spus mereu că scopul său este de a mai obţine un titlu.
"Rămâne obiectivul meu să îl câştig," recunoştea jucătorul lui Real Madrid .
Kaka a respins pe de altă parte că va avea loc un duel între el şi Messi în meciul de sâmbătă.


Kaka, care va îmbrăca tricoul naţionalei pentru a 70-a oară, declara că se vede pe sine ca având puţin din "arta" antrenorului Argentinei, Diego Maradona, şi puţin din "eficienţa" antrenorul Braziliei Dunga.
"Nu sunt un mare artist precum era Maradona, îmi ştiu limitele şi faptul că doar talentul nu este de ajuns. Ideal este să combini arta cu eficienţa."

Kaka este la un gol diferenţa de a egala pe Romario şi Zico ca golgeteri ai calificărilor pentru Campionatul Mondial cu 11 goluri.
El s-a declarat încântat să facă acest lucru contra Argentinei, dar aprecia că "mai sunt alte patru meciuri rămase şi sper să ating acest obiectiv, ceea ce ar fi frumos, mai ales că nu sunt cu adevărat un atacant.."

Brazilia conduce calificările în America de Sud, cu 27 de puncte, unul mai mult decât Chile şi cu trei peste Paraguay. Argentina este pe patru, cu 22 de puncte. Primele patru merg automat în Africa de Sud.

Brazilia se va califica deja după acest meci, dacă trece de Argentina, iar Columbia bate Ecuador şi Uruguay nu reuşeşte să ia punctele de la Peru.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kaka Messi Africa de Sud Diego Maradona
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close