Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Argentina îi va oferi un nou contract lui Maradona

Argentina îi va oferi un nou contract lui Maradona

Argentina îi va oferi un nou contract lui Maradona
15 Iul 2010   •   10:25

Federaţia Argentiniană de Fotbal a anunţat că îi va oferi lui Diego Maradona un nou contract pe patru ani care îl va ţine pe actualul selecţioner în post până la finalul Cupei Mondiale din Brazilia, din 2014.

Ernesto Cherquis Bialo, purtător de cuvânt al Federaţiei, a declarat reporterilor că preşedintele AFA, Julio Grondona, se va întâlni săptămâna viitoare cu Maradona pentru a discuta oferta. Acesta este cel mai clar semn de până acum că Maradona îşi va continua munca, după dezamăgirea suferită în urmă cu două săptămâni când Argentina a fost eliminată de la Cupa Mondială după un umilitor 0-4 cu Germania, în sferturile de finală.

Cherquis Bialo a declarat că Federaţia nu are un alt nume în minte în cazul în care Maradona refuză oferta şi a sugerat faptul că prestaţia echipei în Africa de Sud a fost una respectabilă, deşi mulţi fani consideră că orice mai puţin decât un titlu echivalează cu un eşec.

Argentina a câştigat Cupa Mondială în 1978 şi 1986, dar nu a mai cucerit niciun trofeu important de la Copa America în 1993. "Locul cinci este sub aşteptările multor persoane, dar nu este o evoluţie ruşinoasă pentru o echipă a Argentinei", a declarat Bialo, citat de CNN.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Diego Maradona Argentina
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close