Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Argentina sub presiune: Încă o remiză la Copa America

Argentina sub presiune: Încă o remiză la Copa America

Argentina sub presiune: Încă o remiză la Copa America
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
07 Iul 2011   •   11:46

Calificarea Argentinei în sferturile de finală ale Copei America este în pericol, după ce echipa gazdă a remizat, scor 0-0, în meciul disputat la Santa Fe împotriva Columbiei. Este cel de-al doilea meci egal al „pumelor”, după 1-1 în prima etapă cu Bolivia.

Situaţia ar fi putut fi mult mai dramatică pentru Argentina, dacă Dayro Moreno nu ar fi irosit o ocazie incredibilă în minutul 25, când a tras pe lângă deşi avea poarta goală în faţă. De altfel, fostul stelist şi partenerul său din atac, Radamel Falcao, i-au eclipsat prin evoluţia lor pe Carlos Tevez şi Lionel Messi, starurile echipei lui Sergio Baptista având din nou parte de un meci slab.

Cei doi atacanţi columbieni au fost un pericol permanent pentru poarta lui Romero, care s-a văzut nevoit să intervină decisiv în cel puţin trei rânduri, gazdele având cea mai periculoasă ocazie pe finalul primei reprize, prin Lavezzi. Messi a ieşit foarte puţin în evidenţă, iar atunci când a făcut-o, cu zece minute înainte de sfârşit, rezultatul a fost lamentabil, execuţia sa din lovitură liberă neavând nevoie de niciun comentariu în plus.

Am fi meritat toate cele trei puncte. Am avut o şansă mare de a câştiga, dar nu am profitat de ocaziile de care am beneficiat”, a declarat fundaşul columbian Mario Yepes la finalul întâlnirii.

Columbia are 4 puncte după primele două meciuri din Grupa A şi nu a primit încă gol, în timp ce Argentina, cu numai 2 puncte, este obligată să câştige în ultima etapă, atunci când va întâlni Costa Rica, pentru a evita o eliminare prematură şi ruşinoasă.

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close