Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arjen Robben prezice ?dezastrul? pentru Chelsea

Arjen Robben prezice ?dezastrul? pentru Chelsea

Arjen Robben  prezice ?dezastrul? pentru Chelsea
Sursa foto: arjen robben
06 Sep 2009   •   21:26

Fostul jucător al echipei londoneze Chelsea, Arjen Robben, se teme că fosta sa formaţie se află în pragul "dezastrului" din cauza interdicţiei de a mai face transferuri.

Echipa lui Carlo Ancelotti a fost găsit vinovată în transferul lui Gael Kakuta de la RC Lens în 2007, ceea ce a dus la un embargo privind achiziţia de noi jucători până în 2011.

Jucătorul de 25 de ani al lui Bayern Munchen, transferat dela Real Madrid, care a câştigat Premier League cu Chelsea in 2005 prezice că formaţia londoneză va avea dificultăţi în a-şi păstra jucătorii.
"Nu m-ar surprinde dacă ar pleca jucători," aprecia olandezul. "Oameni precum John Terry şi Frank Lampard iubesc clubul şi probabil vor rămâne. Dar cred că jucători care nu au o relaţie lungă cu clubul ar putea pleca. Echipele de top din Europa se vor uita acum la jucătorii lui Chelsea, iar dacă aceştia vor să plece, clubul nu mai poate face multe. Pentru unul din supercluburile din Europa să nu poate semna cu niciun jucător pentru doi ani este un dezastru."
El se arăta de acord cu decizia FIFA, în caz că formaţia are o culpă, deoarece, "marile cluburi cred că sunt deasupra regulamentului?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: arjen robben Chelsea Londra FIFA
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close