Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal a refuzat oferta Barcelonei pentru Fabregas: "Are contract cu noi, să îl respecte!"

Arsenal a refuzat oferta Barcelonei pentru Fabregas: "Are contract cu noi, să îl respecte!"

Arsenal a refuzat oferta Barcelonei pentru Fabregas: "Are contract cu noi, să îl respecte!"
Sursa foto: cesc fabregas
02 Iun 2010   •   20:20

Conducea clubului londonez Arsenal a dat o lovitură dură speranţelor catalanilor de a-l înregimenta pe Cesc Fabregas. Englezii au refuzat prima ofertă oficială a celor de la Barcelona şi susţin că nu au nici o intenţie să renunţe la căpitanul lor. Fabregas este legat prin contract de gruparea de pe Emirates Stadium până în 2015.
Arsenal a transmis miercuri un comunicat de presă prin care a confirmat faptul că, în ziua precedentă, FC Barcelona trimisese prima ofertă oficială pentru vedeta "tunarilor". Englezii spun, însă, că nu vor ţine cont de dorinţa jucătorului de a se întoarce la echipa la care s-a format şi că îl vor ţine la Londra.
"Căpitanul Cesc Fabregas are contract cu clubul până în vara lui 2015. Este un membru foarte important al echipei şi face parte din planurile noastre de viitor.", a transmis clubul de pe Emirates, potrivit goal.com.
"Am urmărit recentele speculaţii privind plecarea lui Cesc, dar cum până acum nu a fost nicio ofertă oficială pentru el, doar discuţii informale, am preferat să nu facem niciun comentariul public. Ieri (marţi) seară am primit o ofertă o ofertă de la Barcelona pentru Cesc şi le-am răspuns imediat şi clar că nu avem nicio intenţie să îl vindem. Ca să fim clari, nu am făcut niciun fel de contraofertă.", a transmis clubul londonez.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cesc Fabregas Arsenal Londra FC Barcelona
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close