Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal ? AS Roma 1-0. Italienii scapă uşor din focurile ?tunarilor?

Arsenal ? AS Roma 1-0. Italienii scapă uşor din focurile ?tunarilor?

Arsenal ? AS Roma 1-0. Italienii scapă uşor din focurile ?tunarilor?
25 Feb 2009   •   02:56

Arsenal deţine un avantaj minim după disputarea primei manşe a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins cu 1-0, pe teren propriu, AS Roma. Penalty-ul executat de Robin van Persie în prima repriză le-a oferit italienilor o nouă înfrângere în deplasare, a şasea consecutivă pe tărâm britanic. Olandezul a fost faultat în careu de Philippe Mexes şi, după ce arbitrul Claus Bo Larsen a indicat punctul cu var, a transformat cu un şut în colţul din stânga portarului.
AS Roma poate răsufla însă uşurată că diferenţa după manşa tur este de doar un gol, după ce Nicklas Bendtner şi Emmanuel Eboue au ratat ocazii mari în repriza a doua. Italienii se văd nevoiţi însă să obţină calificarea fără ajutorul lui Daniele De Rossi, care va fi suspendat pentru partida din 11 martie, în urma acumulării a trei cartonaşe galbene în competiţie.
Arsene Wenger şi-a exprimat speranţa, la finalul partidei, că Arsenal nu va regreta ocaziile irosite în meciul de pe Emirates Stadium. ?Sunt fericit de modul în care am jucat, dar era loc de mai multe goluri. Sper să nu regretăm acest moment. Ştim acum că putem să ne creem ocazii, dar în cupele europene nu ştii niciodată ce e acela un rezultat bun. Un lucru pozitiv este că nu am primit gol, iar dacă înscriem un gol la Roma va fi suficient?, a spus Arsene Wenger.
?Tunarii? sunt acum neînvinşi în ultimele 14 partide, dar Wenger acceptă faptul că echipa sa trebuie să înscrie mai mult dacă doreşte să aibă succes în campionat şi pe continent. ?Viteza noastră a cauzat probleme în prima repriză. În primele 20 de minute ale reprizei secunde am avut o ocazie după alta. Era loc să înscriem mai mult?, a adăugat francezul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsenal Londra Liga Campionilor AS Roma
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close