Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal eliminată din turul IV al Cupei Angliei de Stoke City, 1-3

Arsenal eliminată din turul IV al Cupei Angliei de Stoke City, 1-3

Arsenal eliminată din turul IV al Cupei Angliei de Stoke City, 1-3
Sursa foto: arsene wenger
24 Ian 2010   •   18:11

Moment jenant pentru "tunari", care au părăsit Cupa Angliei, duminică, încă din turul al IV-lea. Cei care i-au eliminat pe elevii lui Arsene Wenger sunt cei de la Stoke City, locul al 11-lea în Premier League. Eliminarea din Cupă coincide cu meciul de redebut al fundaşului Sol Campbell, la echipa la care s-a consacrat.
Stoke a luat-o tare pe Arsenal pe stadionul Britannia încă de la început, iar Ricardo Fuller a deschis scorul în minutul 2. Rory Delap a "centrat" direct dintr-o aruncare de la margine la Fuller, care a trimis cu capul în poarta lui Fabianski. "Tunarii" nu s-au dat bătuţi uşor, însă, iar Denilson a înscris cu un şut cu traiectorie joasă, deviat din Whitehead, din lovitură liberă contestată de gazde.
Debutul de coşmar al lui Campbell ia contur în minutul 78, când acelaşi Fuller îl bate într-un duel aerian pentru scorul de 2-0. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 86, când Etherington i-a centrat lui Whitehead, iar acesta a pus simplu piciorul, făcând 3-1.
Arsenal devine, astfel, al doilea nume mare care părăseşte această ediţie a Cupei Angliei devreme, după ce Manchester United fusese eliminată în turul precedent.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsenal Londra Cupa Angliei Arsene Wenger
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close