Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal îl vrea pe Andrei Arşavin - afacere de 20 milioane de lire

Arsenal îl vrea pe Andrei Arşavin - afacere de 20 milioane de lire

Arsenal îl vrea pe Andrei Arşavin - afacere de 20 milioane de lire
21 Dec 2008   •   22:21

Arsenal conduc cursa împotriva rivalilor din nordul Londrei, Tottenham, pentru a obţine semnătura lui Andrei Arşavin. Jucătorul rus s-a aflat la Londra în această săptămână pentru a vizita terenul de antrenament al Tottenham dar şi baza Arsenal din London Colney. Se pare că Arsene Wenger are banii pregătiţi pentru a semna cu experimentatul jucător o afacere de 20 de milioan de lire sterline.
O eventuală mutare la Tottenham a picat în vară deoarece clubul lui Arşavin, Zenit St Petersburg, cerea 23 de milioane de lire pentru jucătorul de 27 de ani, iar Spurs nu erau pregătiţi să ofere acea sumă. Între timp, Zenit nu mai este în Liga Campionilor şi vrea să îl vândă.
Ruşii au cheltuit în vară 24 de milioande lire pe coordonatorul portughez de joc Danny, iar antrenorul Dick Advocaat s-a străduit să îi înghesuaiscă pe ambii în formaţie. Aşa că olandezul este fericit că jucătorul pleacă.
De altfel şi jucătorul rus a declarat în repetate rânduri că vrea să plece din Rusia la un club mare din afară. Momentan însă este în vacanţă în Republica Dominicană şi va lua o hotărâre la revenire.
Printre echipele interesate se mai numără Barcelona, care a oferit 12,5 milioane lire pentru el în vară şi Real Madrid, dar se pare că rusul ar vrea să trăiască la Londra, după cum aprecia presa din insulă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close