Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal îşi ia adio de la titlu, după 1-2 cu Bolton

Arsenal îşi ia adio de la titlu, după 1-2 cu Bolton

Arsenal îşi ia adio de la titlu, după 1-2 cu Bolton
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Apr 2011   •   12:25

Şansele lui Arsenal de a cuceri un nou titlu în Premier League sunt practic minime, după ce echipa din capitala Angliei a pierdut meciul din deplasare cu Bolton Wanderers, scor 1-2.

 
Gazdele au deschis scorul în minutul 38, atunci când jucătorul împrumutat de la Chelsea, Daniel Sturridge, a profitat de greşelile din apărarea „tunarilor” la o lovitură de colţ şi a înscris cu capul din apropiere. Bolton şi-ar fi putut mări avantajul în debutul reprizei a doua, când arbitrul a dictat uşor penalty la duelul dintre Djourou şi acelaşi Sturridge, dar Szczesny a respins execuţia salbă a lui Kevin Davies de la punctul cu var.
 
Un minut mai târziu, olandezul Robin Van Persie a restabilit egalitatea cu un şut din interiorul careului, iar Arsenal a continuat să domine şi să treacă pe lângă golul victoriei, de care a fost cel mai aproape Samir Nasri. Totuşi, cei care au lovit decisiv au fost tot elevii lui Owen Coyle, rezerva Tamir Cohen, intrat pe teren de puţină vreme, înscriind în ultimul minut, tot în urma unei lovituri de colţ.
 
Băieţii au fost formidabili întreg sezonul. Dacă este cineva vinovat, acela sunt eu. Am dat tot ce am putut până în acest moment, dar este evident că, în acest moment, şansele noastre de a cuceri titlul sunt minime”, a spus Arsene Wenger la finalul partidei, evident resemnat cu faptul că Arsenal va încheia o nouă stagiune fără niciun trofeu.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close